Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Гаспачо з індичкою
130 ₴
Гаспачо з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Полента з індичкою
130 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
VOYAGER Tabboule with vegetables 80 г
248 ₴ -50% 124 ₴
Таббуле з овочами - ліофілізована вегетаріанська страва, яка регідратується холодною водою
Паста Болоньєзе 160 г.
ЇDLO Батончик ОМ НОМ
50 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.
Картопля з курячим філе - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Гречка з індичкою
145 ₴
Гречка з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Sis GO Enerqy Bar Mini
103 ₴
GO ENERGY поживний, високо вуглеводний батончик, що легко засвоюється.
Картопля з сиром гауда - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони по-флотськи - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Крем-суп томатний з креветками - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Марокканський кус-кус з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Джерки курячі
120 ₴
Перекус Джерки курячі виготовлені методом дегідратації натуральних інгредієнтів.