Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Бануш панський
195 ₴
Бануш панський - виготовлено методом сублімації та сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Джерки індичі
195 ₴
Перекус Джерки індички виготовлені методом дегідратації натуральних продуктів.
Пломбір карамельний брауні - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Пломбір полуничний
195 ₴
Пломбір полуничний - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Батончик ОМ НОМ
55 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.
Макарони з шинкою у вершково-сирному соусі — збалансована, калорійна страва швидкого приготування.
Макарони з білими грибами у вершковому соусі — вегетаріанська поживна, смачна та проста у приготуванні страва.
Ситне блюдо із макаронів з яловичиною та грибами, що готується легко і швидко.
ЇDLO Гречка з індичкою
155 ₴
Гречка з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Спагеті Болоньєзе з яловичиною — збалансована страва, яка швидко відновлює сили.
Картопля з курячим філе - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Безлактозні макарони з тушкованою куркою — смачне та швидке в приготуванні блюдо.