Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Бануш панський
195 ₴
Бануш панський - виготовлено методом сублімації та сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Джерки індичі
195 ₴
Перекус Джерки індички виготовлені методом дегідратації натуральних продуктів.
ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Пломбір карамельний брауні - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Пломбір полуничний
195 ₴
Пломбір полуничний - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Батончик ОМ НОМ
55 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.
Макарони з білими грибами у вершковому соусі — вегетаріанська поживна, смачна та проста у приготуванні страва.
Макарони з шинкою у вершково-сирному соусі — збалансована, калорійна страва швидкого приготування.
Ситне блюдо із макаронів з яловичиною та грибами, що готується легко і швидко.
Спагеті Болоньєзе з яловичиною — збалансована страва, яка швидко відновлює сили.
Безлактозні макарони з тушкованою куркою — смачне та швидке в приготуванні блюдо.
Паелья з куркою, 2 порції. Страва іспанської кухні. Швидке приготування. Не містить лактози.
Повноцінне сублімоване блюдо з квасолі з яловичиною для обіду або вечері.