ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Гречка з індичкою
155 ₴
Гречка з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Марокканський кус-кус з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Картопля з веганськими сосисками.
Картопля з курячим філе - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Квасоля чалі з овочами - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Кус-кус марокканський з веганським кебабом.
Макарони по-флотськи - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Горохове пюре з кунжутом - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Полента з овочами
125 ₴
Полента з овочами - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Картопля з сиром гауда - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Булгур з овочами по-турецьки - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Кус-кус з горіхами та журавлиною - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Фузіллі з курячим філе - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.