Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
        
        Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
        ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
        
        Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
        ЇDLO Джерки індичі
195 ₴
Перекус Джерки індички виготовлені методом дегідратації натуральних продуктів.
        ЇDLO Бануш панський
195 ₴
Бануш панський - виготовлено методом сублімації та сушки натуральних інгредієнтів.
        
        Пломбір карамельний брауні - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
        ЇDLO Пломбір полуничний
195 ₴
Пломбір полуничний - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
        ЇDLO Батончик ОМ НОМ
55 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.
        
        Макарони з шинкою у вершково-сирному соусі — збалансована, калорійна страва швидкого приготування.
        
        Макарони з білими грибами у вершковому соусі — вегетаріанська поживна, смачна та проста у приготуванні страва.
        
        Ситне блюдо із макаронів з яловичиною та грибами, що готується легко і швидко.
        
        Спагеті Болоньєзе з яловичиною — збалансована страва, яка швидко відновлює сили.
        
        Безлактозні макарони з тушкованою куркою — смачне та швидке в приготуванні блюдо.
        
        Повноцінне сублімоване блюдо з квасолі з яловичиною для обіду або вечері.
        
        Паелья з куркою, 2 порції. Страва іспанської кухні. Швидке приготування. Не містить лактози.