Kånken Fjällräven - легендарний міський рюкзак!

2018-03-20

Історія рюкзака Kanken

В кінці 1970-х років в Швеції 80% населення, особливо дітей шкільного віку, мало проблеми зі спиною. Одного разу занурившись в дану проблему Ake Nordin - засновник компанії Fjällräven вирішив розробити ергономічний недорогий і функціональний рюкзак з великою кількістю простору для шкільних книг і паперу форматом А4.

Рюкзак Kanken був створений компанією Fjällräven nbsp; в 1978 році у співпраці з скаутської асоціацією у початку навчального року. Рюкзак був сприйнятий на ура, так як дана конструкція допомагала полегшити навантаження на спину, особливо у дітей шкільного віку та студентів. Завдяки щоденному використанню рюкзака, ризик болю в спині зменшувався, так як вага книг була розподілена на обох плечах, а не тільки на одному.

Понад 35 років по тому, Kanken випрямив мільйони спин, його носять діти і дорослі у всьому світі.
За весь цей час рюкзак залишався незмінним. Kanken так само виготовляється з водовідштовхувальної та дуже міцної тканини VinylonF. Він має просторе основне відділення, двома плоскими бічними кишенями, а також однією  передньою кишенею на застібці-блискавки. У внутрішній кишені під спиною знаходиться килимок для сидіння, крім того цей килимок забезпечує рюкзаку форму.

Рюкзак Kanken випускається у великій колірній гамі, і має кілька різних моделей, таких як Big, Laptop, Mini, Classic, Re-Kanken і Kids.

Види рюкзаків Kanken

Kanken Big

Великий класичний рюкзак Kanken із застібкою-блискавкою, яка відкриває весь основний відсік. Рюкзак пошитий з міцної вінілової тканини Vinylon F, має "килимок" ззаду, який можна використовувати для сидіння, м’які плечові ремені, ручку зверху і відбивач-логотип.
Ця велика модель рюкзака має місткість до 20 літрів, на відміну від класичного 16-літрового. Він підійде і для школи, одноденних поїздок і для їзди на велосипеді. Великий основний відсік з великим отвором дозволяє легко вставляти та виймати предмети. Одину бічну кишеню і кишеню на блискавці спереду. Ручки зверху і вузькі, еластичні плечові ремені. Є також чохол в кишені ззаду. Логотип при цьому має відбивач.

Kanken Laptop

Існують три версії: для ноутбуків розміром 13, 15 або 17 дюймів, кожен з яких оснащений м'яким кишенею для безпечного перенесення ноутбука. Рюкзак ідеально підходить для повсякденного використання, але також відмінно підходить для подорожей. Розробник - Fredrik Hylt & eacute; n-Cavallius.
Ця модель має місце для ноутбука в спеціальному м'якому відсіку ззаду. М'які плечові ремені. Великий основний відсік, дві бічні кишені і кишеня на блискавці спереду. Вся сумка виготовлена з міцного Vinylon F. Максимальні розміри 32 x 22 x 2 см.

Kanken Classic

Класичний Kanken має багато простих, зрозумілих функцій. Цей рюкзак став звичайним явищем в дошкільних та природоохоронних школах не тільки в Швеції, але і у всьому світі. Він так само популярний сьогодні, його використовують багато для школи, прогулянок або їзди на велосипеді.
Класичний рюкзак Канків із застібкою-блискавкою, яка відкриває весь основний відсік. Рюкзак пошитий з дуже вінілової тканини - міцного, легкого Vinylon F. У внутрішній кишені знаходиться килимок для сидіння. Великий основний відсік з великим отвором дозволяє легко класти і виймати предмети. Рюкзак має дві бічні кишені і кишеня на блискавці спереду. Прості еластичні плечові ремені і ручки зверху дуже зручні. Обов'язковий атрибут даної моделі - відбивач в логотипі Fjällräven.

Kanken Mini

Kanken Mini підходить і для маленьких дітей, і для дорослих, які хочуть мати невеликий зручний стильний рюкзачок. Він ідеально підходить для змінного одягу в дитячому саду, упакованого обіду для прогулянок або для зручного перенесення гаманця, телефону, пляшки з водою або інших дрібниць. Плечові ремені довгі і регульовані, тому підходять як для маленьких, так і для великих спинок. Їх можна закріпити за допомогою кнопки, щоб вони не заважали, коли вони перебували в найменшій позиції. Kanken Mini виконаний з міцної і легкої тканини Vinylon F, стійкої до води і бруду. У головному відсіку є великий відділ на блискавці, яка полегшує упаковку і розпаковування. Є два плоских бічних кишені і передній кишеню з застібкою-блискавкою. Він поставляється з сидінням, який зберігається у внутрішньому задній кишені. Є ручки зверху і вузькі, еластичні плечові ремені. Логотип на передній панелі має відбивач.

Re-Kanken

Спеціальна модель легендарного шведського рюкзака - Re-Kånken, зроблена повністю з поліефіру, переробленого з одинадцяти пластикових пляшок. При виготовленні даного рюкзака була використана технологія SpinDye, яка радикально зменшує кількість води, енергії і використовуваних хімічних речовин. Re-Kånken - відмінний повсякденний рюкзак, який має лаконічний дизайн, що і оригінал, з тією відмінністю тільки, що матеріали отримані способом рециркуляції і переробки вторсировини.

У головному відсіку рюкзака є велика відділення на блискавці, яке полегшує упаковку і розпаковування. Він поставляється з килимком для сидіння, який зберігається у внутрішньому задньому пакеті, де він створює жорсткість рюкзака, притискає до спини. Є також два плоских бічних кишені і кишеня на блискавці спереду, який ідеально підходить для невеликих предметів. Несуча система проста, але функціональна з ручками нагорі і гнучкими регульованими плечовими ременями. Спереду рюкзака логотип не у вигляді рефлектора, а вишитий. Також всередині основного відсіку є етикетка для вашої адреси.

Kånken No. 2

Рюкзак Kånken № 2 - це зміцнена модель з ручками і деталями зі шкіри. Kånken № 2 виготовлений з довговічного двовалкова матеріалу G -1000 HeavyDuty. Рюкзак має внутрішній задню кишеню з тканини G -1000 Lite. Так само, як і його попередник, це міцний повсякденний рюкзак, настільки ж практичний для використання і дітьми і дорослими. У головному відсіку є велике відділення, яке дозволяє легко упаковувати і виймати речі. У задній кишені є м'який килимок для сидіння. Є також два відкритих кишені з боків і кишеню на блискавці спереду. Деталі й ручки пошиті зі шкіри, а плечові ремені з текстилю. Рюкзак має спеціальне просочення з Гренландского воску, що ще більше збільшує міцність даної моделі рюкзака.

Kånken Kids

Рюкзак Kånken Kids - це менша версія класичного рюкзака з системою, що підходить для спинок маленьких дітей. Даний рюкзак призначається для дітей шкільного віку. Його конструкція доповнена плечовими ременями, адаптованими до спини маленьких дітей, а також нагрудним ременем, який не дозволяє рюкзаку сповзати.

Формат Kånken Kids ідеально підходить для дітей, в нього помістяться зошити і книги, обід і іграшка, змінний одяг і ще що-небудь, що дітям необхідно мати з собою протягом дня. Kånken Kids виготовлений з дуже міцною, але легкої тканини Vinylon F, він стійкий до води і бруду. Головне відділенні застібається на блискавку. Також є два плоских бічних кишені і передній кишеню з застібкою-блискавкою. Всередині під спинкою у внутрішньому задній кишені є килимок для сидіння. Є ручки зверху і вузькі, еластичні плечові ремені. Обов'язковий атрибут даного рюкзака - це світловідбиваючий логотип на передній панелі.

Як відрізнити оригінальний рюкзак Kånken від підробки?

Є кілька основних ознак оригінального рюкзака Канків:

Матеріал оригіналу

• Головна відмінність оригіналу Канків від підробки - це водонепроникність тканини Vinylon F, з якої пошитий рюкзак. З оригіналу краплі води відразу ж стікають, не залишаючи слідів. При цьому Vinylon F не має запаху, тому що тканина не має додаткової просочення, а водонепроникні властивості забезпечуються спеціальною технологією виготовлення.

• Матовий, а не блискучий. Якщо ви тримаєте в руках рюкзак Канків з матеріалу з відливом - то це перший і явна ознака того, що це не оригінал.

• Оригінальні шви без додаткової машинної обробки, так як матеріал, з якого пошитий рюкзак не обсипається і не сатана.

• Тканина однаково виглядає і всередині, і зовні.

Логотип

• Рівний та не рельєфний.

• Світловідбиваючий, крім моделі з вишитим логотипом моделі Re-Kånken.

Етикетки

• Ярлички - з синтетики.

• Ярлик для імені пришитий до внутрішньої кишені, він синтетичний і розташовується рівно посередині.

• Картонна етикетка має темно-жовтий (цегляний) колір, так зроблена з переробленого целюлози і кріпиться до рюкзака мотузкою з натурального волокна.

 

Плечові лямки

• У оригінальних рюкзаків Kånken лямки досить щільні і гладкі, на кнопках лямок обов'язково повинен бути логотип Fjällräven.

• Блискавки виготовляються з такого ж кольору, як і сам рюкзак.

Вхід

Зареєструватися

Реєстрація

Вхід

Зареєструватися

Реєстрація

Отримай накопичувальну дисконтну картку з початковими -3%

Bestard

UK
USA
EUR
cm
3
3,5
4
4,5
5
5,5
6
6,5
7
7,5
8
8,5
9
9,5
10
10,5
11
11,5
12
12,5
13
13,5
14
4
4,5
5
5,5
6
6,5
7
7,5
8
8,5
9
9,5
10
10,5
11
11,5
12
12,5
13
13,5
14
14,5
15
35,5
361/4
37
37,5
38
381/4
39,5
40
403/4
41,5
42
42,5
43,5
44
44,5
45,5
46
46,5
47
473/4
48,5
49
493/4
22
22,5
23
23,5
24
24,5
25
25,5
26
26,5
27
27,5
28
28,5
29
29,5
30
30,5
31
31,5
32
32,5
33

-30%*

на всі футболки
онлайн та в магазинах KomandaEx

*на першу покупку