
Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Гречка з індичкою
155 ₴
Гречка з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Батончик ОМ НОМ
55 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.

Фузіллі з курячим філе - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Каша бананова
110 ₴
Каша бананова з сухофруктами - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Картопля з курячим філе - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Гаспачо з індичкою
150 ₴
Гаспачо з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Марокканський кус-кус з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Макарони по-флотськи - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Вівсянка з полуницею і бананом - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Харчо грузинське з індичкою - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

Борщ пісний з квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Крем-суп з грибами
150 ₴
Крем-суп з грибами - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Картопля з сиром гауда - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Квасоля чалі з овочами - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

Крем-суп томатний з креветками - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Кус-кус марокканський з веганським кебабом.

ЇDLO Полента з овочами
125 ₴
Полента з овочами - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Готовий перекус з горіхів, кукурудзи та сиру гауда.

Гранола горіхова з шоколадом - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Джерки яловичі
140 ₴
Перекус Джерки яловичі виготовлені методом дегідратації натуральних інгредієнтів.

Каша кукурудзяна з чіа та маком - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Кус-кус з горіхами та журавлиною - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

Горохове пюре з кунжутом - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Джерки курячі
130 ₴
Перекус Джерки курячі виготовлені методом дегідратації натуральних інгредієнтів.

Картопля з веганськими сосисками.

ЇDLO Жвавакава 6 в1
240 ₴
Шість фільтр-пакетів з натуральною кавою.

ЇDLO Чай карпатський
115 ₴
5 фільтр-пакетів карпатського чаю зібраного на схилах Українських Карпат.

ЇDLO Горіхи з родзинками
130 ₴
Перекус з горіхів та родзинок.

Булгур з овочами по-турецьки - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Лапа
650 ₴
Термо-кишеня, що надійно обіймає пакет ЇDLO та дозволяє зручно утримувати його під час їжі.

Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Кутя святкова
175 ₴
Кутя святкова - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.

Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.

ЇDLO Гречка з яловичиною
115 ₴
Велика порція духмяної гречки з м’ясом

ЇDLO Локшина з грибами
115 ₴
Секрет цієї страви – у простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньйони.

Борщ з яловичиною та квасолею — сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Зроблено в Україні.

Справжній харчо, немов щойно з плити

Розкішний кус-кус з високоякісною яловичиною, соковитими овочами та запашними східними спеціями