Борщ з індичкою і квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Полента з індичкою
155 ₴
Полента з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Суп гороховий з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони з грибами і сиром - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Батончик ОМ НОМ
55 ₴
Перший український енергетичний батончик, розроблений мандрівниками для мандрівників.
ЇDLO Гречка з індичкою
155 ₴
Гречка з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Марокканський кус-кус з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Картопля з веганськими сосисками.
Харчо грузинське з індичкою - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Картопля з курячим філе - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Кус-кус марокканський з веганським кебабом.
Квасоля чалі з овочами - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Гаспачо з індичкою
150 ₴
Гаспачо з індичкою - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Крем-суп з грибами
150 ₴
Крем-суп з грибами - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Макарони по-флотськи - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Борщ пісний з квасолею - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Крем-суп томатний з креветками - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Полента з овочами
125 ₴
Полента з овочами - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Горохове пюре з кунжутом - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Картопля з сиром гауда - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Гранола горіхова з шоколадом - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Булгур з овочами по-турецьки - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Каша бананова
110 ₴
Каша бананова з сухофруктами - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Каша кукурудзяна з чіа та маком - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Вівсянка з полуницею і бананом - виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Кус-кус з горіхами та журавлиною - виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Джерки курячі
130 ₴
Перекус Джерки курячі виготовлені методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Джерки яловичі
140 ₴
Перекус Джерки яловичі виготовлені методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Готовий перекус з горіхів, кукурудзи та сиру гауда.
ЇDLO Жвавакава 6 в1
240 ₴
Шість фільтр-пакетів з натуральною кавою.
ЇDLO Горіхи з родзинками
130 ₴
Перекус з горіхів та родзинок.
ЇDLO Чай карпатський
115 ₴
5 фільтр-пакетів карпатського чаю зібраного на схилах Українських Карпат.
ЇDLO Кутя святкова
175 ₴
Кутя святкова - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
ЇDLO Лапа
650 ₴
Термо-кишеня, що надійно обіймає пакет ЇDLO та дозволяє зручно утримувати його під час їжі.
Фузіллі з курячим філе - виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Виготовлено методом інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Справжній харчо, немов щойно з плити
Розкішний кус-кус з високоякісною яловичиною, соковитими овочами та запашними східними спеціями
ЇDLO Гречка з яловичиною
115 ₴
Велика порція духмяної гречки з м’ясом
ЇDLO Локшина з грибами
115 ₴
Секрет цієї страви – у простоті. Абсолютно нічого зайвого і навороченого. Тільки якісна паста та добірні шампіньйони.
Борщ з яловичиною та квасолею — сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів. Зроблено в Україні.