ПОЛОЖЕННЯ про порядок обробки та захисту персональних даних та передачі інформації

ПОЛОЖЕННЯ про порядок обробки та захисту персональних даних та передачі інформації

Загальні положення:

Дотримуючись чинного законодавства України та поважаючи приватне життя своїх клієнтів Компанія KomandaEX (надалі – «Компанія») докладає всіх зусиль для забезпечення захисту особистих даних і розробила це «Положення про порядок обробки та захисту персональних даних та передачі інформації» (надалі – «Положення»), яке визначає:

  • Основні принципи збирання персональних даних;
  • Мету та порядок обробки персональних даних;
  • Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам;
  • Права суб’єкта персональних даних.

Це Положення розроблено відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», Типового порядку обробки персональних даних, затвердженого Наказом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини від 08.01.2014 №1/02-14 інших законів та підзаконних нормативно-правових актів, які регулюють відносини у сфері захисту персональних даних.

Ми застосовуємо принцип прозорості щодо будь-яких операцій, що здійснюються з вашими персональними даними, щоб ви в повній мірі розуміли, як і чому ми використовуємо ваші персональні дані, а також якими правами ви володієте щодо ваших персональних даних.

При здійсненні онлайн покупки на сайті Ви підтверджуєте, що ознайомлені з цим Положенням.

Визначення термінів:

Розпорядник персональних даних — фізична чи юридична особа, якій Компанією або за згодою суб’єкта або за законом надано право обробляти ці дані.

Відповідальна особа — визначена особа, яка організовує роботу, пов’язану із захистом персональних даних при їх обробці, відповідно до закону.

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;

Клієнт – Суб’єкт персональних даних – фізична особа, яка відвідує веб-сайт Компанії та персональні дані якої обробляються.

Згода cуб’єкта персональних даних – добровільне волевиявлення фізичної особи (за умови її поінформованості) щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до мети їх обробки.

Третя особа – будь-яка особа, за винятком власника персональних даних чи розпорядника персональних даних суб’єкта персональних даних і ще уповноваженого органу з питань захисту персональних даних, якій Компанією здійснюється передача персональних даних відповідно до законодавства.

Файли Cookies – невеликий фрагмент даних, який пересилається веб-браузером або веб-клієнтом веб-серверу в HTTP-запиті кожного разу, коли Клієнт намагається відкрити сторінку веб-сайту Компанії. Даний фрагмент зберігається на пристрої Клієнта.

Персональні дані суб’єкта персональних даних обробляються Компанією з метою:

  • Укладення електронних правочинів купівлі-продажу на відстані, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги відповідно до відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»;
  • Забезпечення комунікацій з Клієнтами;
  • Адміністрування картки реєстрації як користувача;
  • Обробки замовлень Клієнта в онлайн режимі;
  • Відправки маркетингових пропозицій таких як нові інформаційні сповіщення та каталоги;
  • Інформування про стан замовлення та доставки замовленого товару;
  • Надання відповідей на запитання Клієнта та інформування про товари, нові послуги або зміни в послугах, знижках та акціях, що проводяться Компанією, в тому числі за допомогою різних засобів зв'язку (таких як електронна пошта і SMS-повідомлення). Компанія також може надавати цю інформацію за допомогою push-повідомлень в разі, якщо вони активовані на мобільному пристрої Клієнта;
  • Надання інформації про проведення промоакцій, організації конкурсів та розіграшів. Беручи участь в будь-якій промоакції, Клієнт дає згоду на обробку тих чи інших персональних даних, наданих ним виходячи з її характеру за допомогою таких засобів, як соціальні мережі, додатки або веб-сайт Компанії;
  • Перевірки досягнення Клієнтом встановленого законодавством віку для здійснення онлайн-покупок.
  • Обробки та завершення процесу замовлення та забезпечення зв’язку з клієнтами Компанії задля виконання Компанією своїх зобов’язань, які виникають з правочинів укладених між Компанією та Клієнтом;
  • Аналізу користувацького досвіду і якості надання послуг;
  • Проведення аналізу тенденцій та статистичних аналізів для маркетингу та інших внутрішніх цілей Компанії;
  • Посилення безпеки веб-сайту Компанії.

Порядок обробки персональних даних Компанією:

Згода суб’єкта персональних даних надається під час оформлення цивільно-правових відносин відповідно до чинного законодавства.

Реєстрація на веб-сайті та/або проставлення Клієнтом відмітки у відповідній електронній формі на веб-сайті свідчить:

  • що Клієнт добровільно надав Компанії свої персональні дані, а Компанія правомірно отримала ці дані та може обробляти їх на законних підставах;

  • про підтвердження Клієнтом отримання ним інформації про володільця персональних даних, свої права як суб’єкта персональних даних, склад зібраних персональних даних, мету обробки;

  • про надання Компанії згоди на обробку персональних даних.

Клієнт має право будь-коли відкликати свою згоду на обробку персональних даних надіславши відповідного запиту на електронну адресу Компанії: sales@ex.com.ua та/або на адресу Компанії. При цьому Клієнт розуміє, що відкликання згоди перешкоджає подальшому використанню веб-сайту та здійсненню замовлень

Умови розкриття інформації про персональні дані третім особам Компанією:

Ми використовуємо файли cookie та інші аналогічні засоби для більш зручного використання нашого веб-сайта, щоб отримувати інформацію про взаємодію користувача з Компанією, а також, в певних випадках, щоб мати можливість показувати вам рекламу, виходячи з ваших попередніх переглядів. Будь ласка, ознайомтеся з інформацією про файли cookie, щоб отримати більш точне уявлення про них.

Для досягнення цілей, зазначених у цій Політиці конфіденційності та використання файлів cookie, ми повинні забезпечити доступ до ваших персональних даних третім особам, які надають нам підтримку наданні вам послуг, в тому числі:

  • фінансовим установам;

  • установам і службам, які займаються виявленням та запобіганням шахрайства;

  • постачальникам технологічних послуг;<

  • партнерам і сервісним організаціям, що надають логістичні, транспортні послуги та послуги з доставки;

  • компаніям, що надають послуги, пов'язані з обслуговуванням клієнтів;

  • партнерам і сервісним організаціям, чия діяльність пов'язана з рекламою і маркетингом.

Компанія поважає конфіденційність персональних даних своїх Клієнтів і докладає всіх зусиль, використовуючи найсучасніші технології, задля забезпечення захисту персональних даних Клієнта.

Всі належні заходи приймаються для забезпечення безпеки системи Компанії. Всі дані зберігаються та резервуються на захищених серверах.

Дані, отримані на веб-сайті, передаються через технологію SSL (Secure Socket Layer), що забезпечує безпечну передачу даних.

Права суб’єкта персональних даних:

  • клієнт має право на отримання від Компанії детальнішої інформації про свої права у зв’язку із обробкою персональних даних, порядок реалізації цих прав, одержувачів персональних даних шляхом направлення запиту на електронну або поштову адресу Компанії;

  • отримувати у 30-ти денний строк з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані (такий запит повинен бути в письмовій формі, датований та підписаний);

  • пред’являти вмотивовану вимогу Компанії із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

  • відкликати згоду на обробку персональних даних.

  • клієнт має право контролювати отримання електронних комерційних повідомлень Компанії.

Реєструючись на сайті Клієнт надає згоду на отримання електронних комерційних повідомлень компанії, отримання новин та інформації про акції, знижки та інші послуги та/або товари, які пропонуються Компанією.

Додадкові умови:

Компанія має право вносити зміни до цього Положення в односторонньому порядку.

Положення з внесеними змінами вступає в силу з моменту його розміщення на веб-сайті Компанії, якщо інше не передбачено новою редакцією Положення.

Більш детальна інформація про умови використання сайту та інших питаннях викладена у відповідних розділах:

Умови користування веб-сторінкою: https://ex.com.ua/terms/

Доставка та оплата: https://ex.com.ua/payment-and-shipping/

Гарантійні забов’язання: https://ex.com.ua/warranty/

Вход

Зарегистрироваться

Регистрация

Получи накопительную дисконтную карту с начальными -3%

-30%*

на все футболки онлайн и в магазинах Komanda Ex

*на первую покупку